SAUSAINIŲ SUDĖTYS
Sausainiai „Biscotti“
Sudedamosios dalys: kvietiniai miltai, žemės riešutai, cukrus, kiaušiniai, apelsinų cukatai (apelsinų žievelės, gliukozės fruktozės sirupas, cukrus, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga citrinų rūgštis, konservantas sieros dioksidas), sviestas, medaus skonio gaminys (gliukozės ir fruktozės sirupas, medaus kvapioji medžiaga, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga citrinų rūgštis), vanilinis cukrus (cukrus, vanilinas), kepimo milteliai (kvietiniai miltai, kildinimo medžiaga E500ii, rūgštingūmą reguliuojanti medžiaga E450i), druska. Sudėtyje gali būti lazdyno, pistacijų, migdolų riešutų, sezamo, sojos ir jų produktų pėdsakų. 100 g produkto energinė ir maistinė vertė: 1650 kJ / 393 kcal, riebalai 16 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 4,7 g, angliavandeniai 53 g, iš kurių cukrų 27 g, skaidulinės medžiagos 2,58g, baltymai 10,6 g, druska 0,37 g. Laikymo sąlygos ne aukštesnėje kaip 21° C temperatūroje, esant ne aukštesnei nei 75% santykinei oro drėgmei.
Sausainiai „Biskvitas šokolade“
Sudedamosios dalys: obuolių džemas (obuolių tyrė 73% (obuoliai), cukrus), šokoladinis glaistas (cukrus, pilnai sukietinti riebalai (kokoso), kakavos milteliai (16%), emulsiklis saulėgrąžų emulsiklis, kvapioji medžiaga vanilinas), kvietiniai miltai, sviestas, kiaušiniai, cukrus, rapsų aliejus, gliukozės – fruktozės sirupas (dekstrozė, maltozė, vanduo, fruktozė, maltotreozė), grietinė (grietinėlė, pieno rūgšties bakterijų kultūrų raugas), tešlos kildinimo medžiaga natrio hidrokarbonatas, vanilinis cukrus (cukrus, vanilinas). Gali būti sojos, žemės, lazdyno, migdolų, pistacijų riešutų, sezamo ir jų produktų pėdsakų. 100 g produkto energinė ir maistinė vertė: 1676 kJ / 400 kcal, riebalai 20 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 10,4 g, angliavandeniai 53 g, iš kurių cukrų 36 g, skaidulinės medžiagos 1,44 g, baltymai 3,9 g, druska 0,27 g. Laikymo sąlygos 0±6℃ temperatūroje.
Sausainiai „Braškinės širdelės“
Sudedamosios dalys: kvietiniai miltai, cukrus, sviestas, braškių džemas 13% (braškės, cukrus, gliukozės ir fruktozės sirupas, vanduo, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga – citrinų rūgštis), kiaušiniai, grietinėlė (grietinėlė, stabilizatorius – karageninas), vanilinis cukrus (cukrus, vanilinas), druska. Gali būti sojos, žemės, lazdyno, pistacijų, migdolų riešutų, sezamo ir jų produktų pėdsakų. Grynasis kiekis: 0,180 kg. 100 g produkto energinė ir maistinė vertė: 1669kJ / 398 kcal, riebalai 16 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 10,5 g, angliavandeniai 57 g, iš kurių cukrų 29 g, skaidulinės medžiagos 1,17 g, baltymai 5,6 g, druska 0,14 g. Laikymo sąlygos ne aukštesnėje kaip 21° C temperatūroje, esant ne aukštesnei nei 75% santykinei oro drėgmei.
Sausainiai „Bučinys“
Sudedamosios dalys: cukraus pudra, migdolų riešutų miltai (migdolų riešutai), kiaušiniai, karamelizuotas saldintas sutirštintas pienas (pienas 55%, cukrus 45%), cukrus, brendis, kava. Gali būti kviečių, žemės, lazdyno, pistacijų riešutų, sezamo ir jų produktų pėdsakų. 100 g produkto energinė ir maistinė vertė: 1819 kJ / 435 kcal, riebalai 23 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 6,8 g, angliavandeniai 49 g, iš kurių cukrų 44 g, skaidulinės medžiagos 0 g, baltymai 8,3 g, druska 0,16 g. Laikymo sąlygos 0±6℃ temperatūroje.
Sausainiai „Glazūruoti grybukai“
Sudedamosios dalys: šokoladinis glaistas baltas (cukrus, augaliniai riebalai (kokoso branduolių), nugriebto pieno milteliai (8%), laktozė (iš pieno), emulsiklis saulėgrąžų lecitinas, kvapiosios medžiagos), kvietiniai miltai, šokoladinis glaistas (cukrus, pilnai sukietinti riebalai (kokoso branduolių), mažo riebumo kakavos milteliai (16%), emulsiklis saulėgrąžų lecitinas, kvapioji medžiaga vanilinas), grietinė(grietinėlė, pieno rūgšties bakterijų kultūrų raugas), sviestas, cukrus, kiaušiniai, aguonos, tešlos kildinimo medžiaga natrio hidrokarbonatas. Gali būti sojos, žemės, lazdyno, migdolu, pistacijų riešutų, sezamo ir jų produktų pėdsakų. 100 g produkto energinė ir maistinė vertė: 1910 kJ / 458 kcal, riebalai 29 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 18 g, angliavandeniai 45 g, iš kurių cukrų 29 g, skaidulinės medžiagos 1,89 g, baltymai 5 g, druska 0,3 g. Laikymo sąlygos ne aukštesnėje kaip 21° C temperatūroje, esant ne aukštesnei nei 75% santykinei oro drėgmei.
Itališko morengo sausainiai
Sudedamosios dalys: cukrus, kiaušiniai, lazdyno riešutai, cukraus pudra, kakavinis glaistas (cukrus, visiškai hidrinti augaliniai riebalai (kokoso), kakavos milteliai (15%), išrūgų milteliai, emulsiklis sojųlecitinas, kvapioji medžiaga vanilinas), kukurūzų krakmolas, kvietiniai miltai. Gali būti žemės, pistacijų, migdolų riešutų, sezamo ir jų produktų pėdsakų. 100 g produkto energinė ir maistinė vertė: 1571 kJ / 347 kcal, riebalai 13 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 3,9 g, angliavandeniai 60 g, iš kurių cukrų 49 g, skaidulinės medžiagos 1,91 g, baltymai 5,8 g, druska 0,12 g. Laikymo sąlygos ne aukštesnėje kaip 21° C temperatūroje, esant ne aukštesnei nei 75% santykinei oro drėgmei.
Sausainiai „Kaimiški“
Sudedamosios dalys: kvietiniai miltai, sviestas, cukrus, grietinėlė (pasterizuota grietinėlė, stabilizatorius – karageninas), pienas, grietinė (grietinėlė, pieno rūgšties bakterijų kultūrų raugas), citrinos, gliukozės – fruktozės sirupas (dekstrozė, maltozė, vanduo, fruktozė, maltotreozė), vanilinis cukrus (cukrus, vanilinas), tešlos kildinimo medžiaga natrio hidrokarbonatas. Gali būti kiaušinių, sojos, žemės, lazdyno, migdolų, pistacijų riešutų, sezamo ir jų produktų pėdsakų. 100 g produkto energinė ir maistinė vertė: 1694 kJ / 404 kcal, riebalai 19 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 7,2 g, angliavandeniai 53g, iš kurių cukrų 16 g, skaidulinės medžiagos 1,52 g, baltymai 6,2 g, druska 0,45 g. Laikymo sąlygos ne aukštesnėje kaip 21° C temperatūroje, esant ne aukštesnei nei 75% santykinei oro drėgmei.
Pyragėliai „Kanelės“
Sudedamosios dalys: pienas, cukrus, kiaušiniai, kvietiniai miltai (kvietiniai miltai, miltų apdorojimo medžiaga askorbo rūgštis), sviestas, romo kvapioji medžiaga (natūralios kvapiosios medžiagos, vanduo, etilo alkoholis, karamelinis cukraus sirupas, ksantano derva). Gali būti žemės, lazdyno, mogdolų, pistacijų riešutų, sezamo ir jų produktų pėdsakų. 100 g produkto energinė ir maistinė vertė: 918 kJ / 218 kcal, riebalai 7 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 3,6 g, angliavandeniai 35 g, iš kurių cukrų 29 g, skaidulinės medžiagos 0,25 g, baltymai 4,7 g, druska 0,18 g. Laikymo sąlygos 0±6℃ temperatūroje.
Sausainiai „Karališki“
Sudedamosios dalys: kvietiniai miltai, obuolių džemas 27% (obuolių tyrė 73% (obuoliai), cukrus), sviestas, šokoladinis glaistas (cukrus, augaliniai riebalai (kokoso), nugriebto pieno milteliai (8%), laktozė (iš pieno), emulsiklis (E322 saulėgrąžų lecitinas), kvapiosios medžiagos), cukraus pudra, kiaušiniai, cukriniai papuošimai (cukrus, krakmolas (kviečių ir kukurūzų), gliukozės sirupas, dažikliai (E100, E101, E120, E131, E172), augalinis aliejus (kokosų, rapsų), glajinė medžiaga baltas bičių vaškas), vanilinis cukrus (cukrus, vanilinas), tešlos kildinimo medžiaga natrio hidrokarbonatas, grietinė (grietinėlė, pienorūgšties bakterijų kultūrų raugas), rūgštingumą reguliuojanti medžiaga citrinų rūgštis. Gali būti sojos, žemės, lazdyno, pistacijų, migdolų riešutų, sezamo ir jų produktų pėdsakų. Grynasis kiekis: 0,300 kg. 100 g produkto energinė ir maistinė vertė: 1729 kJ / 412 kcal, riebalai 17 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 9,4 g, angliavandeniai 61 g, iš kurių cukrų 34 g, skaidulinės medžiagos 1,32 g, baltymai 4,8 g, druska 0,29 g. Laikymo sąlygos ne aukštesnėje kaip 21° C temperatūroje, esant ne aukštesnei nei 75% santykinei oro drėgmei.
Sausainiai „Kaštonai mango skonio“
Sudedamosios dalys: cukrus, baltasis šokoladas (cukrus, kakavos sviestas, nenugriebto pieno milteliai, emulsiklis (saulėgrąžų lecitinas), natūrali kvapioji medžiaga), kvietiniai miltai, kiaušiniai, mango tyrė, sviestas, želatina, liofilizuoti mangai, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga citrinų rūgštis, druska, vanilinis cukrus (cukrus, vanilinas). Gali būti sojos, žemės, lazdyno, migdolų, pistacijų riešutų, sezamo ir jų produktų pėdsakų. 100 g produkto energinė ir maistinė vertė: 1196 kJ / 285 kcal, riebalai 13 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 7,3 g, angliavandeniai 37 g, iš kurių cukrų 30 g, skaidulinės medžiagos 0,38 g, baltymai 5,0 g, druska 0,22 g. Laikymo sąlygos 0±6℃ temperatūroje.
Sausainiai SVIESTINĖS GĖLYTĖS
Sudedamosios dalys: kvietiniai miltai (kvietiniai miltai, miltų apdorojimo medžiaga askorbo rūgštis), cukrus, sviestas, kiaušiniai, grietinėlė (pasterizuota grietinėlė, stabilizatorius – karageninas), vanilinis cukrus (cukrus, vanilinas), vanduo, valgomoji druska.
Sudėtyje gali būti migdolų, lazdyno, pistacijų riešutų, sezamo, sojos ir jų produktų pėdsakų.
100 g produkto energinė ir maistinė vertė: 1765 kJ / 421 kcal, riebalai 19 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 12 g, angliavandeniai 57 g, iš kurių cukrų 25 g, skaidulinės medžiagos 1,33 g, baltymai 6,4 g, druska 0,16 g.
Tinka vartoti iki: nurodyta ant pakuotės
Laikymo sąlygos ne aukštesnėje kaip 21° C temperatūroje, esant ne aukštesnei nei 75% santykinei oro drėgmei.