KITŲ GAMINIŲ SUDĖTYS

 

Duonos lazdelės GRISSINI su kietuojų sūriu ir rozmarinais

Sudedamosios dalys: kvietiniai miltai, kietasis sūris Džiugas (pienas, druska, raugas, mikrobiologinis fermentas), alyvuogių aliejus, druska, mielės (natūralios mielės, emulsiklis E491), rozmarinas, cukrus. Gali būti lazdyno, žemės, pistacijų, migdolų riešutų, sojos, sezamo ir jų produktų pėdsakų. 100 g produkto energinė ir maistinė vertė: 1236 kJ / 294 kcal, riebalai 11 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 3,3 g, angliavandeniai 39 g, iš kurių cukrų 1 g, skaidulinės medžiagos 1,56 g, baltymai 10,4 g, druska 0,7 g. Laikymo sąlygos ne aukštesnėje kaip 21° C temperatūroje, esant ne aukštesnei nei 75% santykinei oro drėgmei.

 

 

Duonos lazdelės GRISSINI su kietuojų sūriu ir rozmarinais

Sudedamosios dalys: kvietiniai miltai, kietasis sūris Džiugas (pienas, druska, raugas, mikrobiologinis fermentas), alyvuogių aliejus, druska, mielės (natūralios mielės, emulsiklis E491), rozmarinas, cukrus. Gali būti lazdyno, žemės, pistacijų, migdolų riešutų, sojos, sezamo ir jų produktų pėdsakų. 100 g produkto energinė ir maistinė vertė: 1236 kJ / 294 kcal, riebalai 11 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 3,3 g, angliavandeniai 39 g, iš kurių cukrų 1 g, skaidulinės medžiagos 1,56 g, baltymai 10,4 g, druska 0,7 g. Laikymo sąlygos ne aukštesnėje kaip 21° C temperatūroje, esant ne aukštesnei nei 75% santykinei oro drėgmei.