ALKAVA TORTAI

ALKAVA TORTAI

ALKAVA. Morengas, sviestinis kavos kremas su karamele, graikiški riešutai, aguoninis biskvitas, šlakelis brendžio.

AVIETINIS. Avietinė ir vanilinė grietinėlė, baltas biskvitas, avietės.

TRIJŲ ŠOKOLADO FERRE. Trys skirtingi belgiško, plakto šokolado su grietinėle sluoksneliai – balto, pieniško, tamsaus. Šokoladinis biskvitas.

BRAŠKINIS CREME BRULEE. Creme brulee kremas, purus braškių grietinėlės kremas, braškių tyrės želė, baltas biskvitas.

ITALIŠKO MORENGO SU RIEŠUTAIS. Itališkas trapus morengas su lazdyno riešutais ir  sviestiniu karameliniu kremu, karameliniai biskvitai su puria grietinėle, pagardinta tikrojo šokolado sluoksniu.

KARAMELĖ. Karamelės kremas, saldžiarūgštė vyšnių uogienė, sluoksniuotos tešlos lakštai, šokoladinis biskvitas.

KARAMELINIS SU PERSIKAIS.  Itališkas lazdyno riešutų morengas su karameliniu grietinėlės kremu, persikų gabaliukai, baltas biskvitas.

KAUNAS. Migdolinis traškesys (migdolų ir riešutų derinys), riešutinė bei creme brulee grietinėlė, biskvito sluoksneliai pagardinti brendžiu.

MANGO-ABRIKOSŲ. Mango-pasiflorų grietinėlės kremas, mascarponės kremas, mango abrikosų įdaras, baltas biskvitas.

MEDAUS. Medaus, gvazdikėlių ir cinamono lakštai pertepti gaiviu citrininiu kremu.

NAPOLEONAS SU AGUONOMIS. Plikytas vanilinis kremas, karamelinė grietinėlė, trapūs kapotos tešlos lakštai, aguoninis biskvitas.

NAPOLEONAS. Sviestinis vanilinis plikytas kremas, trapūs kapotos tešlos lakštai, spanguolių uogienė.

PISTACIJŲ SU AVIETĖMIS. Pistacinis belgiško šokolado ir grietinėlės kremas, vyšnių – aviečių tyrės želė, pistacinis biskvitas, pistacijos.

RAFAELO. Plombyrinė grietinėlė su kokoso drožlėmis, balto šokolado ir smulkiu migdoliniu traškesiu, baltas biskvitas.

RED VELVET. Šokoladinis-avietinis, ypač drėgnas biskvitas, mascarponės sūrio  ir miško uogų (mėlynių, spanguolių, aviečių, žemuogių) tyrės grietinėlės. Pagardinta aviečių gabaliukais.

SNICKERS. Riešutų ir karamelės derinys, karamelinė grietinėlė su karamelės lašeliais, šokoladinis biskvitas.

SŪRIO. Maskarponės sūrio grietinėlės kremas, mėlynių uogienė, trapus oreo sausainių pusgaminis.

VYŠNIUKAS. Pieniško šokolado ir vyšnių tyrės kremai, su natūraliomis vyšniomis, šokoladinis biskvitas.

ŽALIOS ARBATOS SU CITRINA. Žaliosios arbatos grietinėlė, citrininis įdaras, baltas biskvitas.