ALKAVA TORTAI

ALKAVA TORTAI

ALKAVA. Morengo ir natūralaus aguoninio biskvito sluoksniai pertepti sviestiniu kavos kremu su karamele, pagardinta graikiškais riešutais ir šlakeliu brendžio.

AVIETINIS. Natūralus baltas biskvitas perteptas gardžia avietine ir vaniline grietinėle, ir puoštas avietėmis.

LAZDYNŲ RIEŠUTŲ. Purūs, natūralaus biskvito sluoksneliai pakaitomis pertepti šokoladine  grietinėle ir švelnia vaniline grietinėle  su smulkintais lengvai pakepintais lazdyno riešutais.

BELGIŠKO ŠOKOLADO FERRE. Šokoladinis biskvitas padengtas trimis skirtingais šokolado su grietinėle sluoksniais. Viršutinis sluoksnis balto šokolado, vidurinis sluoksnis pieniško, apatinis tamsaus  šokolado sluoksnis.

RIEŠUTINIS. Šviesus biskvitas padengtas traškiu Feulletino traškučiu su natūralia migdolų pasta pertepta su lazdynų riešutų grietinėle ir puriu vaniliniu kremu.

MANGO-ABRIKOSŲ. Baltas biskvitas perteptas mango-pasiflorų grietinėlės kremu, mascarponės kremu ir mango abrikosų įdaru.

NAPOLEONAS. Kapotos tešlos lakštai pertepti plikytu kremu ir trintų spanguolių įdaru.

NAPOLEONAS SU AGUONOMIS. Kapotos tešlos lakštai pertepti  plikytu kremu,  su aguoniniu biskvitu lieta karameline grietinėle.

RAFAELO. Balto biskvito sluoksnelis padengtas feulettino traškučiu ir balto šokolado sluoskneliu pertepta natūralia grietinėle su kokoso drožlėmis.

RED VELVET. Šokoladinis-avietinis, ypač drėgnas biskvitas perteptas gardžia mascarponės sūrio grietinėle ir miško uogų (mėlynių, spanguolių, aviečių, žemuogių) tyrės grietinėle. Pagardinta aviečių gabaliukais.

SNICKERS. Tamsaus šokolado biskvitas padengtas su karameliniais žemės riešutų gabaliukais, perteptas karameline grietinėle.

KARAMELĖ. Trapūs sluoksniuotos tešlos lakštai pertepti virtu karamelės kremu. Saldžiarūgštį skonį suteikia vyšnių uogienė. Apačioje šokoladinio biskvito sluoksnelis.

ITALIŠKO MORENGO SU RIEŠUTAIS. Itališkas trapus morengas su lazdyno riešutais perteptas sviestiniu karameliniu kremu, karameliniai biskvitai pertepti puria grietinėle pagardinta tikrojo šokolado sluoksniu.

KARAMELINIS SU PERSIKAIS.  Itališkas lazdyno riešutų morengas, purus baltas biskvitas perteptas karameliniu grietinėlės kremu su persikų gabaliukais.

BRAŠKINIS CREME BRULEE. Baltas purus biskvitas padengtas karameliniu traškesiu, perteptas puriu varškės grietinėlės kremu, creme brulee kremu, pagardintas natūraliomis trintomis braškėmis.

BALTA BRAŠKĖ. Braškių tyrės kremas, balto belgiško šokolado su grietinėle kremas, trapus sviestinių sausainių padukas, braškių tyrės užpilas. (Gaminamas tik vasaros laikotarpiu).

VYŠNIUKAS. Šokoladiniai biskvitai pertepti pieniško šokolado kremu,vyšnių tyrės kremu su natūraliomis vyšniomis.

VAISINIS. Baltas biskvitas perteptas puriu varškės,vaniliniu kremu, kuriuose yra mandarinų, ananasų, persikų, aviečių gabaliukai.

MEDAUS. Gvazdikėliais ir medumi gardinti lakšteliai pertepti su gaiviu citrininiu grietinės kremu.