VESTUVINIAI TORTAI

13161455_10206184003420524_758782934_o.png

VESTUVINIAI TORTAI

Kulminacija – torto pjovimas!

Palikite saldaus stalo rūpesčius mums, skonių specialistams, improvizatoriams, idėjų išpildymo profesionalams – ALKAVA meistrams. Mūsų sukauptos patirties dėka, sukursime Jums nepamirštamos ir stilingos šventės akcentą.

Skoniai

ALKAVA. Morengo ir natūralaus aguoninio biskvito sluoksniai pertepti sviestiniu kavos kremu su karamele, pagardinta graikiškais riešutais ir šlakeliu brendžio.

DOREMI. Natūralus baltas biskvitas perteptas gardžia avietine ir vaniline grietinėle ir puoštas avietėmis.

DRAKONAS. Purūs, natūralaus biskvito sluoksneliai pakaitomis pertepti švelnia vaniline grietinėle arba šokoladine  grietinėle su smulkintais lengvai pakepintais lazdyno riešutais.

FERRE. Šokoladinis biskvitas padengtas trimis skirtingais belgiško, plakto šokolado su grietinėle sluoksniais. Viršutinis sluoksnis balto šokolado, vidurinis sluoksnis pieniško, apatinis tamsaus tikro šokolado sluoksnis.

KLEOPATRA. Natūralūs šokoladinio ir aguoninio biskvito sluoksniai pertepti gaiviu citrininiu grietinės kremu.

KARALIŠKAS. Šokoladiniai migdoliniai biskvito sluoksneliai pertepti belgiško šokolado grietinėle, kurioje slypi migdolų florentinų puselės aplietos šokoladu. Skonį sustiprina vyšnios mirkytos brendyje ir marcipano sluoksnelis.

KAUNAS. Purūs, natūralaus biskvito sluoksneliai pagardinti brendžiu ir pakaitomis pertepti riešutine bei Creme Brule. Šio torto paslaptis – pagal ypatingą receptą pagamintas traškus migdolinis apatinis sluoksnis.“ Creme Brule – vanilinis plikytas kremas paruoštas pagal prancūzišką receptą.

MANGO-PASIFLORŲ. Baltas biskvitas perteptas mango-pasiflorų musų, pagardintas vyšnių žele, aplietas mango-pasiflorų tyre.

MOCARTAS. Itališkas trapus, lengvas morengas su lazdyno riešutų skiltelėmis pagardintas grietinėlės vaniliniu kremu ir šokoladinės grietinėlės  sluoksniu.

NAPOLEONAS. Kapotos tešlos pusgaminiai pertepti plikytu vaniliniu kremu, su trintų spanguolių įdaru.

NAPOLEONAS SU AGUONOMIS. Kapotos tešlos pusgaminiai pertepti  plikytu vaniliniu kremu,  su aguoniniu biskvitu lieta karameline grietinėle.

POMPADUR. Šokoladinis biskvitas perteptas tamsaus šokolado ir grietinėlės kremu, pagardintas vyšnių likeriu, aplietas šokoladu.

RAFAELO. Natūrali grietinėlė su kokoso drožlėmis, apatinis traškus sluoksnelis iš balto šokolado ir smulkių migdolų. Perdengta natūraliais biskvito lakšteliais.

RED VELVET. Šokoladinis-avietinis, ypač drėgnas biskvitas perteptas gardžia mascarponės sūrio grietinėle ir miško uogų (mėlynių, spanguolių, aviečių, žemuogių) tyrės grietinėle. Pagardinta aviečių gabaliukais.

SNICKERS. Natūrali grietinėlė su karamele, apatinis sluoksnis iš skaldytų žemės riešutų. Perdengta šokoladiniais biskvitais.

SVAJA. Purūs, natūralaus biskvito sluokniai pertepti gardžia braškine ir vaniline grietinėle, su bananų ir želė gabaliukais.

VAKARIS. Trapūs sluoksniuotos tešlos lakštai pertepti virtu karamelės kremu. Saldžiarūgštį skonį suteikia vyšnių uogienė. Apačioje šokoladinio biskvito sluoksnelis.

VYŠNIUKAS. Šokoladiniai biskvitai pertepti gaivaus skonio grietinėlės su varške sluoksniais. Saldžiarūgštį skonį suteikia vyšnių uogienė su vyšnių gabaliukais.

1-01

Rekomenduojame

Nuostabiausiai dienai gyvenime!

Alkava specialistai rekomenduoja šventinį stalą papuošti ne tik svajonių vestuviniu tortu, bet ir pradžiuginti savo svečius saldumynais ant pagaliuko Cake-pops, populiariaisiais Macaroon’s  desertais, individualiai Jums pagamintais sausainiais ar keksiukais.

Užsakymas • Užklausa

Susisiekite su mumis jau dabar

Vardas

El. paštas (privaloma)

Tema

Užsakymas • Užklausa • Žinutė